جدیدترین اخبار :
  • مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از برنامه‌ریزی برای اجرای ۲۰ طرح مشترک با شهرداری خبر داد
  • آغاز اجرای طرح «زنگ کتابخانه» در مدارس کم‌برخوردار چابهار و نواحی همجوار
  • تشکیل کارگروه و دبیرخانه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در منطقه آزاد چابهار
  • تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بر تسریع توسعه زیرساخت‌های منطقه منفصله ریمدان
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی منطقه منفصله ریمدان

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد کشور وارد زاهدان شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/03/20 | تعداد بازید :2355
مشاور رییس جمهوری و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد کشور صبح امروز /پنجشنبه ۲۰ خرداد/ در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه بین‌المللی زاهدان شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حمیدرضا مومنی مشاور رییس جمهوری و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد کشور در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه زاهدان شد و مورد استقبال احمدعلی موهبتی استاندار این استان، عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و سایر مسوولان قرار گرفت.

او قرار است در این سفر از سایت صنعتی و محدوده منطقه آزاد سیستان واقع در شهر رامشار، پایانه مرزی میلک و محدوده منطقه آزاد سیستان در مرز جمهوری اسلامی ایران با جمهوری اسلامی افغانستان و همچنین از منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه و اقداماتی که در این بخش صورت گرفته بازدید کند.

۱۵ اردیبهشت امسال مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از بررسی گزارش‌های کمیسیون اقتصادی این مجمع ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری صنعتی جدید را به تصویب رساند خبری که در جزییاتش هفت منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی مهران در استان ایلام، سیستان در استان سیستان و بلوچستان، بانه ـ مریوان در استان کردستان، بوشهر در استان بوشهر، قصرشیرین در استان کرمانشاه، اردبیل در استان اردبیل و اینچه برون در استان گلستان را به جمع مناطق آزاد معرفی کرد.

منطقه آزاد سیستان منطقه‌ای در شمال سیستان و بلوچستان شامل بخش‌هایی از شهرستان‌های زابل، هامون، زهک، هیرمند و نیمروز است که ایجاد آن سال‌ها تدبیر نظری و شعاری مسوولان سیستان و بلوچستان و کشور بود که در نهایت در دولت تدبیر و امید پس از فراز و نشیب‌ها و گذر از سه دوره تصویب در سال‌های ۹۷ و ۹۸ و رد شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام توانست تقلای تلخ سیستان را برای زیستن در جغرافیای درگیر با معضلات خشکسالی را به آینده امیدوار کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل